Vytlačiť
1. Economic and Ethical Aspect of Food Waste
Názov | Economic and Ethical Aspect of Food Waste | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Ekonomický a etický aspekt plytvania jedlom | ||||||||
Autorské údaje | Ingrid Potisková | ||||||||
Autor | Potisková Ingrid EUBOBFKIO - Katedra informatiky obchodných firiem OBF - zrušená | ||||||||
Zdrojový dokument | Vedecké state Obchodnej fakulty 2018/1 : zborník vedeckých statí. S. 171-178. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018 / Poláček Marian ; Pajtinková - Bartáková Gabriela ; Karlíček Miroslav. ISBN 978-80-225-4507-5 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | odpad * potraviny * plytvanie potravinami * prostredie životné * prostriedky existenčné * reťazce dodávateľsko-odberateľské * sebestačnosť potravinová | ||||||||
Anotácia | Rozsah potravinového odpadu, ekonomický a etický aspekt tohto problému. Možnosť zníženia potravinového odpadu. Vyhodnotenie dostupných údajov o potravinových odpadoch a nájsť spôsob, ako zastaviť tento trend. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E18 00553-013, kópia plného textu | ||||||||
|