Vytlačiť
1. Ocena dostawców w przedsiębiorstwie produkującym części kulinarne drobiu
Názov | Ocena dostawców w przedsiębiorstwie produkującym części kulinarne drobiu | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Assessment of Suppliers in an Enterprise Producing Poultry Culinary Parts | ||||||||
Autorské údaje | Malgorzata A. Jarossová | ||||||||
Autor | Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Zdrojový dokument | Integrované systémy manažérstva: veda - prax -výučba : zborník vedeckých statí. S. 30-34 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018 / Mizla Martin ; Čarnický Štefan ; Krnáčová Paulína. ISBN 978-80-225-4576-1 | ||||||||
Poznámky | VEGA 1/0670/16 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | poľština | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | potraviny * kvalita výrobkov * bezpečnosť * dodávatelia * odberatelia * riadenie kvality | ||||||||
Anotácia | Výroba bezpečných potravín ako dôležitá požiadavka pre výrobcov ako aj spotrebiteľov. Riadenie kvality a bezpečnosti potravín. Dôležitosť vhodného dodávateľa. Hodnotenie dodávateľov vybraného poľského potravinárskeho podniku. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Odkazy | (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E18 00881-005, kópia plného textu | ||||||||
|