Vytlačiť
1. Bezpečnosť a kvalita potravín na Slovensku v porovnaní s Európskou úniou
Názov | Bezpečnosť a kvalita potravín na Slovensku v porovnaní s Európskou úniou : diplomová práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Denisa Valovičová, školiteľ: Tatiana Košútová | ||||||||
Autor | Valovičová Denisa | ||||||||
Ďalší autori | Košútová Tatiana (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2019. - 76 s. | ||||||||
Druh dokumentu | práce diplomové (Mgr.,Ing.) | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
Signatúra | 908156 | ||||||||
|