Vytlačiť
1. Využívanie eventov pri zvyšovaní konkurencieschopnosti firmy
SYS | 0257886 | |
---|---|---|
LBL | 00000nbm--22^^^^^---450- | |
005 | 20191018141045.9 | |
035 | $a 9f6e3941-637e-411c-b627-617cb6f03c1f | |
100 | $a 20190901d2019łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Využívanie eventov pri zvyšovaní konkurencieschopnosti firmy $e bakalárska práca $f Patrik Jankovič $g školiteľ: Simona Škorvagová |
210 | $a Bratislava $d 2019 | |
215 | $a 47 s. | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0060116 $a Jankovič $b Patrik $f 1992- $p EUBFNHKHP $4 070 $T Katedra hospodárskej politiky FNH |
702 | -1 | $3 eu_un_auth*0008478 $a Škorvagová $b Simona $f 1980- $p EUBOBFKMO $4 727 $T Katedra medzinárodného obchodu OBF |
712 | 02 | $3 eu_un_auth*k0001187 $a Obchodná fakulta EU $b Katedra medzinárodného obchodu $4 050 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20190901 $g AACR2 |
T85 | $x existuji fulltexy |