Vytlačiť
1. Dual Quality Food: A Negative Social Externality or a Competitiveness Opportunity?
Názov | Dual Quality Food: A Negative Social Externality or a Competitiveness Opportunity? | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Dvojaká kvalita jedla: negatívna sociálna externalita alebo príležitosť na konkurencieschopnosť? | ||||||||
Autorské údaje | Roberta Sisto, Giustina Pellegrini, Piermichele La Sala | ||||||||
Autor | Sisto Roberta | ||||||||
Spoluautori | Pellegrini Giustina | ||||||||
La Sala Piermichele | |||||||||
Zdrojový dokument | Agricultural economics. Vol. 65, no. 7 (2019), s. 307–313. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2019. ISSN 0139-570X | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Česká republika | ||||||||
Heslá | potravinárstvo * Európska únia * práva spotrebiteľské * konkurencieschopnosť * informácie asymetrické | ||||||||
Anotácia | Nové poznatky k téme dvojakej kvality potravín v západnej a strednej či východnej Európe. Asymetrické informácie a prístupy na trhy jednotlivých krajín. Európska legislatíva k tejto téme. Teoretická analýza načrtá aj pozitívne dôsledky v podobe príležitostí pre potravinárske firmy. | ||||||||
Báza dát | ČLÁNKY | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Zväzky | 2019: 7-12 | ||||||||
|