Vytlačiť
1. Förderung fremdsprachiger Diskursfähigkeit mittels (ernährungsbezogener) Online-Kommunikation
Názov | Förderung fremdsprachiger Diskursfähigkeit mittels (ernährungsbezogener) Online-Kommunikation | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | Encouragement of Foreign Language Discourse Skills Through Online Communication (About Food) | ||||||||
Preklad názvu | Zvýšenie komunikačných zručností v cudzích jazykoch prostredníctvom online komunikácie (o jedle) | ||||||||
Autorské údaje | Suzana Vezjak | ||||||||
Autor | Vezjak Suzana EUBFAJKJT - Katedra jazykovedy a translatológie FAJ | ||||||||
Zdrojový dokument | Cudzie jazyky v premenách času X : recenzovaný zborník príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie = Reviewed Conference Proceedings from an International Scientific Conference. S. 269-286 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020 / Kvapil Roman ; Adamcová Lívia ; Breveníková Daniela ; Lišková Danuša ; Cudzie jazyky v premenách času medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4710-9 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | nemčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | potraviny * zručnosti * jazyky cudzie * diskusia * jazykoveda | ||||||||
Anotácia | Skúmanie ako možno dosiahnúť zlepšenie jazykových zručností prostredníctvom diskusie o kontroverznej téme. | ||||||||
Kategória EPC | Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E20 00217-005, kópia plného textu | ||||||||
|