Vytlačiť
1. Inovácie v potravinárskom priemysle
Názov | Inovácie v potravinárskom priemysle : diplomová práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Ivana Brinzová, školiteľ: Alica Lacková | ||||||||
Autor | Brinzová Ivana | ||||||||
Ďalší autori | Lacková Alica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2020. - 65 s. | ||||||||
Druh dokumentu | práce diplomové (Mgr.,Ing.) | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
Signatúra | 912192 | ||||||||
|