Vytlačiť
1. Nové potraviny a ich uvádzanie na jednotný európsky trh
SYS | 0266430 | |
---|---|---|
LBL | 00000nbm--22^^^^^---450- | |
005 | 20201009092625.6 | |
035 | $a 21fb39ce-3999-4750-9cfe-62a8bb87ceab | |
100 | $a 20200705d2020łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Nové potraviny a ich uvádzanie na jednotný európsky trh $e diplomová práca $f Barbara Labošová $g školiteľ: Alica Lacková |
210 | $a Bratislava $d 2020 | |
215 | $a 61 s. | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0078760 $a Labošová $b Barbara $4 070 |
702 | -1 | $3 eu_un_auth*p0029081 $a Lacková $b Alica $p EUBOBFKTK $4 727 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
712 | 02 | $3 eu_un_auth*0000953 $a Obchodná fakulta EU $b Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru $4 050 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20200705 $g AACR2 |
T85 | $x existuji fulltexy |