Vytlačiť
1. Kalkulácia nákladov v podniku s potravinárskou výrobou a možnosti jej využitia v procese riadenia a rozhodovania
Názov | Kalkulácia nákladov v podniku s potravinárskou výrobou a možnosti jej využitia v procese riadenia a rozhodovania : diplomová práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Ernest Sallai, školiteľ: Renáta Antalová | ||||||||
Autor | Sallai Ernest | ||||||||
Ďalší autori | Antalová Renáta (Školiteľ (konzultant)) EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI | ||||||||
Korporácia | Fakulta hospodárskej informatiky EU . Katedra účtovníctva a audítorstva | ||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2020. - 58 s. | ||||||||
Druh dokumentu | práce diplomové (Mgr.,Ing.) | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
Signatúra | 914022 | ||||||||
|