Vytlačiť
1. Spotreba a produkcia mäsa v kontexte potravinovej sebestačnosti Slovenskej republiky
Názov | Spotreba a produkcia mäsa v kontexte potravinovej sebestačnosti Slovenskej republiky | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | Consumption and Production of Meat in the Context of Food Self-sufficiency of the Slovak Republic | ||||||||
Autorské údaje | Miroslav Tóth, Alena Tóthová | ||||||||
Autor | Tóth Miroslav EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM | ||||||||
Spoluautori | Tóthová Alena EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM | ||||||||
Zdrojový dokument | Ekonomika a manažment : vedecký časopis Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 16, č. Mimoriadne vydanie (2019), s. 27-46 online. - Bratislava : Fakulta podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2019. ISSN 2454-1028 | ||||||||
Poznámky | KEGA 002EU-4/2019 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | sebestačnosť potravinová * bezpečnosť potravinová * výroba živočíšna * mäso * mäsopriemysel * farmy * poľnohospodárstvo * Slovensko | ||||||||
Anotácia | Potravinová sebestačnosť, ako ukazovateľ miery zabezpečenia výživy obyvateľstva z vlastných potravinových zdrojov krajiny. Odporúčaná výživová dávka potravín vypracovaná Úradom verejného zdravotníctva Slovenskej republiky. Teoretická potreba vybraných druhov mäsa (hovädzie, bravčové a hydinové) na zabezpečenie odporúčanej výživovej dávky na obyvateľa Slovenskej republiky na rok. Udržateľná výroba potravín a udržateľné poľnohospodárstvo. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E20 00356-006, kópia plného textu | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Čísla | 2019: Mimoriadne vydanie | ||||||||
|