Vytlačiť
1. Stravné lístky verzus hotovosť
Názov | Stravné lístky verzus hotovosť |
---|---|
Autorské údaje | Mikuláš Hamuľák |
Autor | Hamuľák Mikuláš |
Zdrojový dokument | Personálny a mzdový poradca podnikateľa. Roč. 25, č. 12-13 (2020), s. 144-159. - Žilina : Poradca podnikateľa, 2020. ISSN 1335-1508 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Heslá | stravovanie zamestnancov * právo pracovné * zákonník práce * legislatíva * zamestnávatelia * zamestnanci * personalistika * Slovensko |
Anotácia | Charakterizácia spojenia „zabezpečiť stravovanie“ pre zamestnávateľa, identifikácia povinnosti finančného príspevku. Účel a spôsoby, oprávnený subjekt na zabezpečenie stravovania, práca na dohodu či vyslanie na pracovnú cestu. Príspevok zamestnávateľa, stravné lístky a povinnosti zamestnávateľa (hodnota a poskytovanie). Príspevok zo sociálneho fondu. Zabezpečovanie stravovania fakultatívne, obligatórne (iným osobám mimo pracovného pomeru), vo všetkých zmenách a z regionálneho hľadiska. Zmrazenie súm stravného v 2020 a 2021, pripravované legislatívne zmeny. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2020: 12-13 |