Vytlačiť
1. Potravinová bezpečnosť SR a jej prístup k jej hodnoteniu vo vybraných krajinách EU
Názov | Potravinová bezpečnosť SR a jej prístup k jej hodnoteniu vo vybraných krajinách EU | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Pavol Andrejovský, Roman Lacko, Jozef Gajdoš | ||||||||
Autor | Andrejovský Pavol EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené | ||||||||
Spoluautori | Lacko Roman EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené | ||||||||
Gajdoš Jozef EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF | |||||||||
Zdrojový dokument | Zborník príspevkov a abstraktov z workshopu STEP : 13.11.2020, Košice. S. 91-97 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020 / Lacko Roman ; Bobenič Hintošová Aneta ; Szajt Marek ; STEP workshop. ISBN 978-80-225-4780-2 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | sebestačnosť potravinová * bezpečnosť potravinová * poľnohospodárstvo * potraviny | ||||||||
Anotácia | Zodpovedanie vybraných otázok súvisiacich s potravinovou bezpečnosťou, prístupy k jej hodnoteniu podľa vybraných ukazovateľov. Potravinová sebestačnosť SR je pod úrovňou 50 % a patrí medzi najnižšie v EÚ. Rozhodujúca úloha svetového poľnohospodárstva a zabezpečenie potravinovej bezpečnosti všetkých krajín. | ||||||||
Kategória EPC | Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E20 00746-012, kópia plného textu | ||||||||
|