Vytlačiť
1. Current Situation, Causes and Origin of Food Waste and Food Losses in the Slovak Republic
Názov | Current Situation, Causes and Origin of Food Waste and Food Losses in the Slovak Republic | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | Súčasný stav, príčiny a pôvod potravinového odpadu a potravinových strát v Slovenskej republike | ||||||||
Autorské údaje | Zuzana Kapsdorferová | ||||||||
Autor | Kapsdorferová Zuzana | ||||||||
Zdrojový dokument | Integrating and Systematizing the Results of Scientific Research Activities in the Field of Consumer Protection, with a Primary Focus on Food Security, in Order to Model Adequate Consumer Behaviour : Research Papers, no. II. S. 38-44 online. - Brno : Masaryk University Press, 2020 / Suchánek Petr ; Grisáková Nora. ISBN 978-80-210-9756-8 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Česká republika | ||||||||
Heslá | plytvanie potravinami * odpad * reťazce dodávateľsko-odberateľské * sebestačnosť potravinová * spotreba domácností | ||||||||
Anotácia | Príčiny a pôvod potravinových strát a odpadu v Slovenskej republike. Identifikovanie fáz, v ktorých najväčšie potravinové straty a potravinový odpad vznikajú v potravinových zásobovacích reťazcoch v SR a vo svete. Aktéri a prístupy k riešeniu potravinových strát a odpadu. | ||||||||
Báza dát | ČLÁNKY | ||||||||
|