Vytlačiť
1. Ako budovať F & B zázemie
Názov | Ako budovať F & B zázemie |
---|---|
Autorské údaje | Iveta Pupišová |
Autor | Pupišová Iveta |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 14, č. zima (2020), s. 34-35. - Žilina : Direct press, 2020. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Heslá | gastronómia * manažéri * obsluha * klienti |
Anotácia | F & B zázemie v podniku. Postavenie F & B manažéra v gastroprevádzke. Jasné pravidlá ako základ oddelenia F & B. Koncept, legislatíva a predpisy. Kuchári verzus obsluha. Dodávatelia a klienti. Sťažnosti klientov. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2020: zima |