Vytlačiť
1. Výroba čokolády na Slovensku, vybrané ekonomické ukazovatele podnikov
Názov | Výroba čokolády na Slovensku, vybrané ekonomické ukazovatele podnikov | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | Chocolate Production in Slovakia, Selected Economic Indicators of Enterprises | ||||||||
Autorské údaje | Miroslav Tóth, Alena Tóthová | ||||||||
Autor | Tóth Miroslav EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM | ||||||||
Spoluautori | Tóthová Alena EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM | ||||||||
Zdrojový dokument | Ekonomika, financie a manažment podniku - 2021 : zborník vedeckých prác = Proceedings of Scientific Papers. S. 429-445 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021 / Markovič Peter ; Tóth Miroslav ; Grznár Miroslav ; Rajňák Milan. ISBN 978-80-225-4890-8 | ||||||||
Poznámky | VEGA 1/0708/20. - VEGA 1/0240/20 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | čokoláda * zodpovednosť podniku spoločenská * výroba * spotreba udržateľná * podnik rodinný | ||||||||
Anotácia | Ekonomická výkonnosť vzorky slovenských výrobcov čokolády vo vybraných ukazovateľoch. Čokoláda sa na Slovensku vyrába priemyselne ako veľkovýroba. Vyrába sa aj ručná výroba, ktorá poskytuje personalizované produkty. Slovenskí výrobcovia sa tiež správajú zodpovedne z hľadiska fairtrade a ochrany spotrebiteľa, tým podporujú udržateľnú produkciu kakaa a kultúru spotreby kakaa. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E21 00822-006, kópia plného textu | ||||||||
|