Vytlačiť
1. Do kategórie prenikajú rastlinné alternatívy
Názov | Do kategórie prenikajú rastlinné alternatívy | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Zdrojový dokument | Instore : [Slovakia]. Roč. 21, č. 3 (2023), s. 40-41. - Bratislava : Events & Publishing, 2023. ISSN 1336-2348 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | výrobky rastlinné * štýl životný * konzervovanie potravín * dopyt spotrebiteľský | ||||||||
Anotácia | Typickými predstaviteľmi konzervovaných a sterilizovaných potravín sú kompóty, sterilizovaná zelenina, zeleninové pretlaky alebo džemy, ktoré domácnosti nakúpili domácnosti raz za dva týždne, pričom najčastejšie z nich kupujúci nakúpili sterilizovanú zeleninu. Vyplýva to z údajov agentúry GfK. Aj do tejto kategórie však postupne prenikajú tzv. rastlinné alternatívy (plant-based) živočíšnych produktov. | ||||||||
Báza dát | ČLÁNKY | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Čísla | 2023: 3 | ||||||||
|