Vytlačiť
1. Principles of food, beverage, and labor cost controls
Názov | Principles of food, beverage, and labor cost controls |
---|---|
Autorské údaje | Paul R. Dittmer, Gerald G. Griffin |
Autor | Dittmer Paul R. |
Spoluautori | Griffin Gerald G. |
Vydavateľské údaje | New York : John Wiley and Sons , 1999. - 577 s. |
Vydanie | 6. ed. |
ISBN | 0-471-29325-3 |
Druh dokumentu | odborné publikácie |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Spojené štáty |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | hotelierstvo * hotely * reštaurácie * potraviny * príprava jedál * kontrola cenová * náklady prevádzkové * náklady a ceny |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 1, z toho voľných 0, prezenčne 1 |
Signatúra | 777990 |