Vytlačiť
1. Chladenie a mrazenie potravín
Názov | Chladenie a mrazenie potravín : užitočné informácie o ekologickej, energetickej a ekonomickej efektívnosti chladiaceho nábytku |
---|---|
Autorské údaje | Peter Tomlein |
Autor | Tomlein Peter |
Zdrojový dokument | Slovenský výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 7, č. 6 (2003), s. 28-30. - Bratislava : SON MEDIA, 2003. ISSN 1335-9266 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 621 - Strojárstvo |
Heslá | zariadenia chladiarenské * efektívnosť ekonomická * ekológia * potraviny mrazené * predajne * predaj * servis |
Anotácia | Zmeny vykonané v chladiacom reťazci potravín, ktoré prispeli k jeho lepšeniemu fungovaniu. Trendy v chladení potravín v predajniach. Tri veľké skupiny chladiaceho nábytku. Energetická spotreba a efektívnosť priamych a nepriamych chladiacich systémov. Kategorizácia vitrín. Hlavné predpoklady úspešného predaja chladených výrobkov. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2003: 1-12 |