Vytlačiť
1. Management of food and beverage operations
Názov | Management of food and beverage operations |
---|---|
Autorské údaje | Jack D. Ninemeier |
Autor | Ninemeier Jack D. |
Vydavateľské údaje | Lansing : American Hotel & Lodging Association Educational Institute , 2005. - 381 s. |
Vydanie | 4th ed. |
ISBN | 978-0-86612-268-9 |
Druh dokumentu | učebnice |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Spojené štáty |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | potraviny * nápoje alkoholické * nápoje nealkoholické * pohostinstvo * reštaurácie * gastronómia * riadenie * marketing * stravovanie spoločné * nákup * produkcia * skladovanie * služby * zariadenia stravovacie * projekty * manažment finančný |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 3, z toho voľných 2, prezenčne 1 |
Signatúra | 821369, 821370, 848329 |