Vytlačiť
1. Kuchyňa
Názov | Kuchyňa |
---|---|
Autorské údaje | Magdaléna Maceášiková, Eva Brezovská |
Autor | Maceášiková Magdaléna |
Spoluautori | Brezovská Eva |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 3, č. 4 (2009), s. 28-36. - Žilina : Direct press, 2009. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | služby * zariadenia stravovacie * zariadenia kuchynské * legislatíva * hygiena * povolania |
Anotácia | Podmienka hygieny v kuchyni. HACCP (Hazard analysis critical control point) - systém , ktorý má pomôcť dosiahnuť vyššiu úroveň bezpečnosti potravín, zaručiť zdravie zákazníkov a zvýšiť kredit stravovacieho zariadenia. Zákony a predpisy vzťahujúce sa na stravovacie zariadenia. Profesia kuchára. Ako zariadiť kuchyňu. Svetové trendy pre profesionálne kuchyne. Najčastejšie nedostatky pri zriaďovaní a prevádzke kuchýň. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2009: 1-6 |