Vytlačiť
1. Consumer attitudes to the temperate zone fruit and its consumption in the Slovak Republic
Názov | Consumer attitudes to the temperate zone fruit and its consumption in the Slovak Republic : case study from the Nitra region | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | Postoje spotrebiteľa k ovociu mierneho pásma a k jeho spotrebe v SR : prípadová štúdia z nitrianskeho regiónu | ||||||||
Autorské údaje | Zuzana Lušňáková ... [et al.] | ||||||||
Autor | Lušňáková Zuzana | ||||||||
Zdrojový dokument | Agricultural economics. Vol. 56, no. 10 (2010), s. 470-477. - Prague : Institute of Agricultural and Food Information, 2010. ISSN 0139-570X | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Česká republika | ||||||||
Systematika | 330.567 - Použitie národného dôchodku. Spotreba | ||||||||
Heslá | spotreba obyvateľstva * ovocie * správanie spotrebiteľa * Slovensko | ||||||||
Anotácia | Výsledky dotazníkového prieskumu - najčastejší dôvod konzumácie ovocia mierneho pásma je zdravie, najkonzumovanejšie druhy sú jablká a hrozno, až 66 percent opýtaných by rado zvýšilo spotrebu ovocia mierneho pásma. | ||||||||
Báza dát | ČLÁNKY | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Čísla | 2010: 7-12 | ||||||||
|