Vytlačiť
1. Udržateľnosť v gastronómii
Názov | Udržateľnosť v gastronómii |
---|---|
Súbežný názov | The Sustainability in Catering |
Autorské údaje | Roman Staňo |
Autor | Staňo Roman EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Vedecké state Obchodnej fakulty 2012 : [zborník]. S. 663-667. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2012. ISBN 978-80-225-3452-9 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | gastronómia * stravovanie spoločné * zariadenia stravovacie * príprava jedál * stolovanie * potraviny * suroviny * kvalita |
Anotácia | Faktory ovplyvňujúce udržateľnosť gastronómie vo vzťahu k životnému prostrediu. Využívanie zdrojov a surovín pre jedlá a nápoje až po finálnu realizáciu produktov gastronómie. |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E12 00820-027, originál dokumentu |