Vytlačiť
1. Súčasné trendy inovácií potravinárskych výrobkov
Názov | Súčasné trendy inovácií potravinárskych výrobkov |
---|---|
Súbežný názov | Current innovation trends of food products |
Autorské údaje | Alica Lacková |
Autor | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2013 : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 19. 9. 2013 Bratislava. S. 73-77 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3737-7 |
Výstup z projektu | KEGA 017EU-4/2013 Vzdelávanie mládeže na stredných odborných školách, zamerané na tvorbu inovácií a nových podnikateľských príležitostí |
Poznámky | KEGA 017EU-4/2013 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Heslá | potraviny * biopotraviny * potravinárstvo * priemysel potravinársky * spotreba potravín * výživa * dozor potravinový |
Anotácia | Charakterizovanie moderných trendov v oblasti potravinárskej produkcie a možnosti inovácie potravín. Potraviny, ktoré disponujú fyziologickým, biochemickým a iným účinkom. Koncepcie zdravého stravovania a stravovanie ľudí rôznych vekových skupín. |
Kategória EPC | Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E13 01317-012, originál dokumentu |