Vytlačiť
1. Chocolate as a Functional Food
Názov | Chocolate as a Functional Food | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Čokoláda ako funkčná potravina | ||||||||
Autorské údaje | Vanda Rogovská, Miroslava Čukanová | ||||||||
Autor | Rogovská Vanda EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Spoluautori | Čukanová Miroslava EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená | ||||||||
Zdrojový dokument | EDAMBA 2015 : conference proceedings : international scientific conference for doctoral students and post-doctoral scholars : the era of science diplomacy: implications for economics, business, management and related disciplines : University of Economics in Bratislava, Slovak Republic, 21 - 23 october 2015. S. 735-747 CD-ROM. - Bratislava : Publishing House EKONÓM, 2015 / Wallner Jozef ; Adašková Daša ; Alexy Martin ; EDAMBA 2015 : the era of science diplomacy: implications for economics, business, management and related disciplines International scientific conference. ISBN 978-80-225-4200-5 | ||||||||
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku | ||||||||
Poznámky | VEGA 1/0635/14. - Registrovaný: Web of Science | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Systematika | 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie | ||||||||
Heslá | čokoláda * výživa * spotreba potravín * zdravie | ||||||||
Anotácia | Vlastnosti funkčných potravín, ich prehľad a benefity. Zdraviu prospešné vlastnosti čokolády. Analýza dotazníkového prieskumu o spotrebe čokolády | ||||||||
Kategória EPC | Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | ||||||||
Registrované v | WOS | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E15 01948-078, originál dokumentu | ||||||||
|