Vytlačiť
1. Trendy v balení biopotravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii
Názov | Trendy v balení biopotravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii : bakalárska práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Simona Sokolová, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová | ||||||||
Autor | Sokolová Simona | ||||||||
Ďalší autori | Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) | ||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2016. - 52 s. | ||||||||
Druh dokumentu | práce záverečné bakalárske (Bc.) | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
Signatúra | 891811 | ||||||||
|