Vytlačiť
1. Innovation in the Hungarian food economy
Názov | Innovation in the Hungarian food economy | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Jozsef Toth, Imre Fertő | ||||||||
Autor | Toth Jozsef | ||||||||
Spoluautori | Fertő Imre | ||||||||
Zdrojový dokument | Agricultural economics. Vol. 63, no. 1 (2017), s. 43-51. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2017. ISSN 0139-570X | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Česká republika | ||||||||
Systematika | 65.011 - Všeobecné zásady. Hospodárnosť. Racionalizácia. Výkonnosť | ||||||||
Heslá | podnik malý * podnik stredný * potravinárstvo * Maďarsko * inovácia * výkonnosť inovačná * analýza ekonometrická * klaster | ||||||||
Anotácia | Článok sa zameriava na úlohu otvorenosti v inovačných procesoch a absorpčnú schopnosť firiem vysvetľujúcu inovačnú výkonnosť. Faktory ovplyvňujúce inovačnú výkonnosť. | ||||||||
Báza dát | ČLÁNKY | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Zväzky | 2017: 1-6 | ||||||||
|