Vytlačiť
1. Ako sa šéfkuchár naučil farmárčiť
Názov | Ako sa šéfkuchár naučil farmárčiť |
---|---|
Autorské údaje | Jarmila Horváthová |
Autor | Horváthová Jarmila |
Zdrojový dokument | Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. Roč. 27, č. 19 (11. mája 2017), s. 40-43. - Bratislava : News and Media Holding, 2017. ISSN 1335-0684 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Heslá | podnikanie * podnikatelia * reštaurácie * gastronómia * farmy * produkty * chov zvierat * potraviny * kvalita * Slovensko |
Anotácia | Unikát v slovenskej gastronómii - reštaurácia Afrodita v Čereňanoch pri Partizánskom. Marián Filo - šéfkuchár a majiteľ v jednej osobe. Rozšírenie podnikania a vybudovanie vlastnej farmy. Inšpirácia v zahraničí. Takmer všetky použité suroviny z vlastnej produkcie. Na čo si majú dať reštaurácie pozor. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Zväzky | 2017: 11-20 + 9 príl. |