Vytlačiť
1. Nové trendy v oblasti potravinárskych výrobkov
Názov | Nové trendy v oblasti potravinárskych výrobkov : diplomová práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Lucia Pompošová, školiteľ: Alica Lacková | ||||||||
Autor | Pompošová Lucia | ||||||||
Ďalší autori | Lacková Alica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2017. - 63 s. | ||||||||
Druh dokumentu | práce diplomové (Mgr.,Ing.) | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
Signatúra | 896949 | ||||||||
|