Vytlačiť
1. Gastronomické trendy súčasnosti v Moravsko-sliezskom kraji
Názov | Gastronomické trendy súčasnosti v Moravsko-sliezskom kraji |
---|---|
Súbežný názov | Gastronomic Trends of Present in Moravia-Silesian Region |
Autorské údaje | Pavlína Pellešová, Jakub Vacha |
Autor | Pellešová Pavlína |
Spoluautori | Vacha Jakub |
Zdrojový dokument | Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. Roč. 51, č. 3 (2018), s. 170-180. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2018. ISSN 0139-8660 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Heslá | gastronómia * potraviny * správanie spotrebiteľa * zdravie * zelenina * mäso * reštaurácie * regióny * prieskum * dotazníky * Česko |
Anotácia | Definícia gastronómie podľa Brillant-Savarina. Gastronomické trendy v súčasnosti - lokálnosť, znižovanie odpadu v kuchyni, flexitariánstvo, polievky do ruky, zdravie a výživová hodnota potravín, zabudnuté potraviny, párovanie potravín, fialové potraviny. Uplatňovanie nových gastronomických trendov v gastronomických zariadeniach na území Moravsko-sliezskeho kraja. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Zväzky | 2018: 1-4 |