Vytlačiť
1. Quality Evaluation of Emmer Wheat Genotypes Based on Rheological and Mixolab Parameters
Názov | Quality Evaluation of Emmer Wheat Genotypes Based on Rheological and Mixolab Parameters | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Hodnotenie kvality genotypov pšenice Emmer na základe reologických a mixolab parametrov | ||||||||
Autorské údaje | Magdaléna Lacko Bartošová, Petr Konvalina, Lucia Lacko-Bartošová, Zdeněk Štěrba | ||||||||
Autor | Lacko-Bartošová Magdaléna | ||||||||
Spoluautori | Konvalina Petr | ||||||||
Lacko-Bartošová Lucia EUBFNHKIV - Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená | |||||||||
Štěrba Zdeněk | |||||||||
Zdrojový dokument | Czech Journal of Food Sciences. Vol. 37, No. 3 (2019), pp. 192-198 online. - Praha : Czech academy of agricultural sciences. ISSN 1805-9317 | ||||||||
DOI | 10.17221/101/2018-CJFS | ||||||||
Poznámky | ITMS 26 220 220 115. - Registrovaný: Scopus | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Česká republika | ||||||||
Heslá | pšenica * kvalita výrobkov * pekárenstvo * potravinárstvo | ||||||||
Anotácia | Mixolab pri použití na predpovedanie pekárskej kvality pšenice emmerovej a na rozlíšenie genotypov a klimatických podmienok pre rôzne kvalitatívne charakteristiky. Jasné rozlíšenie medzi genotypmi a klimatickými podmienkami poukazujúce na experimentálne faktory, ktoré ovplyvnili parametre týkajúce sa bielkovín a vlastnosti škrobu kriviek Mixolab. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch | ||||||||
Registrované v | WOS | ||||||||
Registrované v | SCOPUS | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E19 01008-001, online | ||||||||
|