Vytlačiť
1. Competitiveness of Milk as a Selected Slovak Product of Animal
Názov | Competitiveness of Milk as a Selected Slovak Product of Animal | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Konkurencieschopnosť mlieka ako vybraného slovenského výrobku živočíšneho pôvodu | ||||||||
Autor | Dudáš-Pajerská Erika EUBPHF - Podnikovohospodárska fakulta v Košiciach | ||||||||
Spoluautori | Ževcová Ivana | ||||||||
Zdrojový dokument | Podniková revue : vedecký časopis Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach. Roč. 19, č. 1 (2020), s. 51-64 online. - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach, 2020. ISSN 1335-9746 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | konkurencieschopnosť * mlieko * výroba živočíšna * výrobky domáce | ||||||||
Anotácia | Konkurencieschopnosť vybraného slovenského produktu živočíšneho pôvodu na domácom a zahraničnom trhu prostredníctvom obchodných vzťahov v potravinovej vertikále dodávateľsko-odberateľského reťazca. Povaha, úlohy a účel distribúcie pridanej hodnoty v potravinovej vertikále. Vývoj výroby, predaja a cien vybraných slovenských výrobkov živočíšneho pôvodu. Vývoj spotreby vybraného slovenského produktu živočíšneho pôvodu. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E20 00502-004, kópia plného textu | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Zväzky | 2020: 1-2 | ||||||||
|