Vytlačiť
1. Inovácie v oblasti obalov pre potravinárske výrobky
Názov | Inovácie v oblasti obalov pre potravinárske výrobky : diplomová práca | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Karin Tokovicsová, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová | ||||||||||||
Autor | Tokovicsová Karin | ||||||||||||
Ďalší autori | Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2021. - 67 s. | ||||||||||||
Druh dokumentu | práce diplomové (Mgr.,Ing.) | ||||||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||||||
Signatúra | 917098 | ||||||||||||
|