Vytlačiť
1. Postavenie domácich producentov potravín v podmienkach Európskej únie
Názov | Postavenie domácich producentov potravín v podmienkach Európskej únie : bakalárska práca | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Estera Peterková, školiteľ: Erik Weiss | ||||||||||||
Autor | Peterková Estera | ||||||||||||
Ďalší autori | Weiss Erik (Školiteľ (konzultant)) EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF | ||||||||||||
Korporácia | Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach . Katedra obchodného podnikania | ||||||||||||
Vydavateľské údaje | Košice, 2021. - 59 s. | ||||||||||||
Druh dokumentu | práce záverečné bakalárske (Bc.) | ||||||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||||||
Signatúra | 918814 | ||||||||||||
|