Vytlačiť
1. Hotelierstvo a gastronómia sa menia. Dočasne či trvalo?
Názov | Hotelierstvo a gastronómia sa menia. Dočasne či trvalo? |
---|---|
Súbežný názov | Pre úspech bude dôležitejšia ako doteraz flexibilita |
Autorské údaje | Natália Ullerová, Lea Lisá |
Autor | Ullerová Natália |
Spoluautori | Lisá Lea |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 16, č. jar (2022), s. 24-31. - Žilina : Direct press, 2022. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Heslá | gastronómia * hotelierstvo * pandémia * koronavírus * koronakríza * zmennosť * ceny * kvalita |
Anotácia | V marci 2022 prešli dva roky lockdownov a obmedzení, zasahujúcich hotelierstvo i gastronómiu. Dôsledky pandémie na brandžu hotelierstva a gastronómie. Prechodná zmena hotelierstva a gastronómie na niekoľko mesiacov, alebo trvalá zmena. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2022: jar |