Vytlačiť
1. Vplyv COVID-19 na spotrebiteľské správanie pri výbere reštaurácií rýchleho stravovania
Názov | Vplyv COVID-19 na spotrebiteľské správanie pri výbere reštaurácií rýchleho stravovania : diplomová práca | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Dmytro Suslovets, školiteľ: Pavol Kita | ||||||||||||
Autor | Suslovets Dmytro | ||||||||||||
Ďalší autori | Kita Pavol (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF | ||||||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra marketingu | ||||||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2022. - 59 s. | ||||||||||||
Druh dokumentu | práce diplomové (Mgr.,Ing.) | ||||||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||||||
Signatúra | 920750 | ||||||||||||
|