Vytlačiť
1. Stravovanie zamestnancov
Názov | Stravovanie zamestnancov |
---|---|
Autorské údaje | Jana Kubíková |
Autor | Kubíková Jana |
Zdrojový dokument | Práce a Mzdy : bez chýb, pokút a penále. Roč. 18, č. 2 (2023), s. 24-27. - Žilina : Poradca, 2023. ISSN 1337-060X |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Heslá | stravovanie zamestnancov * povinnosti zamestnávateľov * zamestnanci * zákonník práce * vzťahy pracovnoprávne |
Anotácia | Zamestnávateľ je povinný zabezpečovať zamestnancom vo všetkých zmenách stravovanie zodpovedajúce zásadám správnej výživy priamo na pracoviskách alebo v ich blízkosti. Túto povinnosť má aj zamestnávateľ alebo agentúra dočasného zamestnávania voči pridelenému zamestnancovi. Túto povinnosť nemá voči zamestnancom vyslaným na pracovnú cestu, s výnimkou zamestnancov vyslaných na pracovnú cestu, ktorí na svojom pravidelnom pracovisku odpracovali viac ako štyri hodiny, a voči zamestnancom, ktorým poskytuje finančný príspevok na stravovanie. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2023: 2 |