Vytlačiť
1. R&D Projects Implemented in Food Enterprises Focused on Sustainability in the Slovak Republic
Názov | R&D Projects Implemented in Food Enterprises Focused on Sustainability in the Slovak Republic | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Projekty výskumu a vývoja, realizované v potravinárskych podnikoch zamerané na udržateľnosť v Slovenskej republike | ||||||||
Autorské údaje | Lea Jančičková, Renáta Pakšiová | ||||||||
Autor | Jančičková Lea EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI | ||||||||
Spoluautori | Pakšiová Renáta EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI | ||||||||
Zdrojový dokument | European Food and Feed Law Review. Vol. 18, no. 1 (2023), pp. 31-36. - Berlín : Lexxion Verlagsgesellschaft. ISSN 1862-2720 | ||||||||
Poznámky | VEGA 1/0089/23. - Registrovaný: Scopus | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Nemecko | ||||||||
Heslá | potravinárstvo * podnik * udržateľnosť * projekty * výskum * vývoj * Slovensko | ||||||||
Anotácia | Potravinárske podniky vykonávajúce výskum a vývoj a uplatnenie superodpočtu nákladov na výskum a vývoj. Obsahové zameranie projektov výskumu a vývoja v skúmaných potravinárskych podnikoch. | ||||||||
Kategória EPC | ADM | ||||||||
Registrované v | SCOPUS | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E23 00099-001, kópia plného textu | ||||||||
|