Vytlačiť
1. Využitie produktového dizajnu v oblasti výroby potravín a nápojov ako jedného z aspektov tvorby hodnotovej ponuky pre zákazníka v maloobchodných jednotkách
Názov | Využitie produktového dizajnu v oblasti výroby potravín a nápojov ako jedného z aspektov tvorby hodnotovej ponuky pre zákazníka v maloobchodných jednotkách | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | The Use of Product Design in Food and Beverage Manufacturing as One Aspect of Creating a Value Proposition for the Customer in Retail Units | ||||||||
Autorské údaje | Renáta Ševčíková | ||||||||
Autor | Ševčíková Renáta EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF | ||||||||
Zdrojový dokument | Zmeny trhového prostredia ovplyvňujúce konkurencieschopnosť maloobchodných jednotiek v období digitalizácie. S. 95-102. - Bratislava : Univerzita Komenského v Bratislave, 2023 / Kita Pavol ; Reiff Marian ; Strážovská Ľubomíra. ISBN 978-80-223-5678-7 | ||||||||
Poznámky | VEGA 1/0012/22 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | dizajn * dizajn produktový * obaly * priemysel potravinársky * nápoje nealkoholické * odpad * inovácie technologické | ||||||||
Anotácia | Vývoj a inovácia potravinárskych produktov sa považujú za základnú stratégiu pre konkurenčný úspech a prežitie na konkurenčnom globálnom trhu. Napriek tomuto uznaniu množstvo nových potravinárskych výrobkov naďalej zlyháva, čo zdôrazňuje ťažkú úlohu maloobchodníkov v potravinárskom priemysle. Produktový dizajn sa, ako nástroj zvyšovania hodnoty produktu, vnímanej zákazníkom stáva jedným z aspektov tvorby hodnotovej ponuky inovatívneho obchodného modelu maloobchodných jednotiek. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E23 00441-003, kópia plného textu | ||||||||
|