Vytlačiť
1. Product Innovation in a Hotel Restaurant: a Customer Research Case Study
Názov | Product Innovation in a Hotel Restaurant: a Customer Research Case Study | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Inovácia produktov v hotelovej reštaurácii: prípadová štúdia zákazníckeho výskumu | ||||||||
Autorské údaje | Pavlína Pellešová, Klára Václavínková, Patrik Kajzar, Miroslava Kostková | ||||||||
Autor | Pellešová Pavlína | ||||||||
Spoluautori | Václavínková Klára | ||||||||
Kajzar Patrik | |||||||||
Kostková Miroslava | |||||||||
Zdrojový dokument | Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave : cestovný ruch - všeobecná ekonomika - obchod - služby - podnikanie - regionálny rozvoj. Roč. 16, č. 1 (2024), s. 75-85. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2024. ISSN 2453-9988 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | reštaurácie * hotelierstvo * inovácia * gastronómia * zákazníci | ||||||||
Anotácia | Cieľom tohto príspevku je prezentovať prípadovú štúdiu hotelovej reštaurácie zameranú na inováciu produktov. Metódy použité v prípadovej štúdii sú dotazníkový prieskum, pozorovanie a firemná analýza. Hlavným výstupom sú odporúčania na inovácie v jedálnom lístku reštaurácie. | ||||||||
Báza dát | ČLÁNKY | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Čísla | 2024: 1 | ||||||||
|