Vytlačiť
1. Formy podnikania v reštauračnom stravovaní v sídle obvodného významu Rožňava
Názov | Formy podnikania v reštauračnom stravovaní v sídle obvodného významu Rožňava : záverečná práca postgraduálneho štúdia |
---|---|
Autorské údaje | Ján Babič, Škol. Milota Vetráková |
Autor | Babič Ján |
Ďalší autori | Vetráková Milota (Školiteľ (konzultant)) |
Korporácia | Vysoká škola ekonomická v Bratislave |
Vydavateľské údaje | Bratislava, 1991. - 35 s. |
Druh dokumentu | práce záverečné |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | stravovanie spoločné * zariadenia stravovacie * podnikanie * marketing * Rožňava * rozbory činnosti hospodárskej * privatizácia |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 1, z toho voľných 0, prezenčne 1 |
Signatúra | 683259 |