Vytlačiť
1. Koncepcia potravinovej bezpečnosti Slovenska
Názov | Koncepcia potravinovej bezpečnosti Slovenska |
---|---|
Autorské údaje | R. Štanga |
Autor | Štanga R. |
Zdrojový dokument | Trend. Roč. 5, č. 31 (1995) |
Dokument. s. 1-3 | |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie |
Heslá | potraviny * bezpečnosť potravinová * Slovensko * koncepcie * prognózy * 2000 * výživa |
Anotácia | Vymedzenie potravinovej bezpečnosti Slovenska. Prognóza spotreby potravín do r.2000. Podiel výdavkov na potraviny v štruktúre výdavkov obyvateľstva. Zabezpečenie kvality a zdravotnej nezávadnosti potravín. Vplyv integračných dohôd na potravinovú bezpečnosť. Výroba a spotreba vybraných druhov výrobkov a výživových odporúčaných dávok SR. Výživové trendy slovenskej populácie. |
Báza dát | ČLÁNKY |