Vytlačiť
1. Nemali by byť luxusom
Názov | Nemali by byť luxusom : najviac syrov skonzumujú Francúzi a Nemci |
---|---|
Autorské údaje | Eva Zajacová |
Autor | Zajacová Eva |
Zdrojový dokument | Obchodné listy : mesačník pre úspešný predaj. Roč. 6, č. 7-8 (Júl-august 1999), s. 12-13. - Bratislava : PEREXIS, 1999 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 663/664 - Potravinárstvo |
Heslá | potraviny * syry * mlieko * pochutiny * proces výrobný |
Anotácia | Spotreba syrov v rôznych krajinách. Výroba najznámejšieho syru Roquefort. Proces výroby tvrdých syrov. Druhy syrov. Tavené syry. Vývoj spotreby mliečnych výrobkov v SR za roky 1989-1997. Starostlivosť o pult so syrmi v predajni. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 1999: 1-8 |