Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 14  
Vaša otázka: Heslá = "FMF Praha"
  1. PAVLOVIČOVÁ, Mária. Zverejňovanie údajov v Obchodnom vestníku. In Daňový a účtovný poradca podnikateľa. - Poradca podnikateľa ; Žilina, 2000. ISSN 1335-0897, 2000, č. 2-3, s. 34-36.
    článok

    článok

  2. Opatrenie Federálneho ministerstva financií č. V/1-31 388/1992, ktorým sa ustanovuje usporiadanie položiek súvahy a výkazu ziskov a strát ... In Poradca. ISSN 1335-1583, 1999, č. 1-2, s. 180-210.
    článok

    článok

  3. KONTŠEKOVÁ, Zuzana. Postup pri vzájomnom prechode z účtovných sústav. In Poradca. ISSN 1335-1583, 1998, č. 10-11, s. 182-193.
    článok

    článok

  4. Úplné znenie opatrenia Federálneho ministerstva financií č. V/20100/1992. In Daňový a účtovný poradca podnikateľa. - Informačné centrum podnikateľov ; Žilina, 1997. ISSN 1335-0897, 1997, č. 1-2, s. 51-121.
    článok

    článok

  5. Úplné znenie opatrenia Federálneho ministerstva financií č.V/1-31 388/1992. In Daňový a účtovný poradca podnikateľa. - Informačné centrum podnikateľov ; Žilina, 1997. ISSN 1335-0897, 1997, č. 1-2, s. 132-166.
    článok

    článok

  6. TAKÁCS, Z. Účtovanie preddavkov v podvojnom účtovníctve podnikateľov. In Účtovnícke, audítorské, daňové ZVESTI. - SÚVAHA ; Bratislava, 1996, 1996, roč. 4, č. 5, s. 152-156.
    článok

    článok

  7. PECHÁČOVÁ, Tatjana. Jednoduché účtovníctvo - vývoj a súčasné problémy. In Daňový a účtovný poradca podnikateľa, 1995, č. 1, s. 186-190.
    článok

    článok

  8. KASÁKOVÁ, Š. - MARUŠÁKOVÁ, Ž. Prechod z podvojného účtovníctva na jednoduché. In Daňový a účtovný poradca podnikateľa, 1995, č. 4, s. 86-87.
    článok

    článok

  9. KASÁKOVÁ, Š. - MARUŠÁKOVÁ, Ž. Prechod z jednoduchého účtovníctva na podvojné. In Daňový a účtovný poradca podnikateľa, 1995, č. 4, s. 88-92.
    článok

    článok

  10. Přehled platné metodiky účetnictví podle stavu k 1. lednu 1993. In Účetnictví, 1993, č. 5, s. 196-199.
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.