Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 5  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0057069^"
  1. Nauki o zarządzaniu i jakości wobec wyzwań zrównoważonego rozwoju. Recenzenci: Wacław Adamczyk, Ryszard Cierpiszewski, Agnieszka Cholewa-Wójcik. 1. edycja. Radom : Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytut Technologii Eksploatacji, 2019. [188 s.]. Towaroznawstwo w badaniach i praktyce. ISBN 978-83-7789-592-4.
  2. KNOŠKOVÁ, Ľubica - DONOVALOVÁ, Alena. The Impact of the Energy Label on Sustainable Consumer Buying Behavior. In Nauki o zarządzaniu i jakości wobec wyzwań zrównoważonego rozwoju. - Radom : Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytut Technologii Eksploatacji, 2019. ISBN 978-83-7789-592-4, s. 154-163. VEGA 1/0543/18.
    článok

    článok

  3. KARKALÍKOVÁ, Marta - LACKOVÁ, Alica. Benefits of Management Systems Integration. In Commodity science in research and practice : towards quality - management systems and solutions: solve management system. - Cracow : Polish Society of Commodity Science, 2014. ISBN 978-83-938909-5-8, s. 93-104. KEGA 017EU-4/2013. 017EU-4/2013, KEGA, Vzdelávanie mládeže na stredných odborných školách, zamerané na tvorbu inovácií a nových podnikateľských príležitostí.
    článok

    článok

  4. KNOŠKOVÁ, Ľubica - DUDEKOVÁ, Alena. Current Issues in Electric and Electronic Equipment Energy Labelling. In Non-food product's quality and innovations. - Cracow : Polish Society of Commodity Science, 2014. ISBN 978-83-940189-8-6, s. 61-72. KEGA 017EU-4/2013. 017EU-4/2013, KEGA, Vzdelávanie mládeže na stredných odborných školách, zamerané na tvorbu inovácií a nových podnikateľských príležitostí.
    článok

    článok

  5. KNOŠKOVÁ, Ľubica. Purchase Decision Criteria in Product Category of Perfumes: Empirical Study. In Non-food product's quality and innovations. - Cracow : Polish Society of Commodity Science, 2014. ISBN 978-83-940189-8-6, pp. 73-84. KEGA 017EU-4/2013. 017EU-4/2013, KEGA, Vzdelávanie mládeže na stredných odborných školách, zamerané na tvorbu inovácií a nových podnikateľských príležitostí.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.