Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 1094  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0000963^"
  1. TROŠČÁKOVÁ, Dominika. Vývoj vybraných ekonomických ukazovateľov v sektore malého a stredného podnikania v Slovenskej republike : bakalárska práca. Školiteľ: Bohuslava Mihalčová. Košice, 2023. 50 s.
    kniha

    kniha

  2. HORVÁTHOVÁ, Katarína. Implementácia zeleného marketingu v podnikovohospodárskej praxi : bakalárska práca. Školiteľ: Michal Stričík. Košice, 2023. 38 s.
    kniha

    kniha

  3. LIUPIN, Volodymyr. Inovačná výkonnosť a inovačná politika so zameraním na regióny Slovenskej republiky : bakalárska práca. Školiteľ: Klaudia Šoltésová. Košice, 2023. 45 s.
    kniha

    kniha

  4. MIHÁLYIOVÁ, Barbara. Analýza finančnej efektívnosti vybraného podniku : bakalárska práca. Školiteľ: Kamila Sotáková. Košice, 2023. 67 s.
    kniha

    kniha

  5. KUREJOVÁ, Andrea. Ekonomicko-environmentálne aspekty využitia paliva vyrobeného z odpadu : bakalárska práca. Školiteľ: Michal Stričík. Košice, 2023. 52 s.
    kniha

    kniha

  6. BOCÁNOVÁ, Slávka. Vplyv pandémie Sars-2 CoV-19 na podnikateľské prostredie v odvetví služieb : diplomová práca. Školiteľ: Michal Pružinský. Košice, 2023. 65 s.
    kniha

    kniha

  7. MACKOVÁ, Patrícia. Využitie praktík kreatívneho účtovníctva v praxi vybraných podnikov : diplomová práca. Školiteľ: Jozefína Hvastová. Košice, 2023. 89 s.
    kniha

    kniha

  8. SVAT, Lukáš. Inovačná výkonnosť vybraných krajín Európskej únie : diplomová práca. Školiteľ: Emília Duľová Spišáková. Košice, 2023. 80 s.
    kniha

    kniha

  9. HRABČÁKOVÁ, Katarína. Vplyv pandémie COVID-19 na podnikateľské prostredie Slovenskej republiky : bakalárska práca. Školiteľ: Klaudia Šoltésová. Košice, 2023. 56 s.
    kniha

    kniha

  10. JONEK, Martin. Finančné modely tvorby finančného plánu podniku a ich využitie v praxi : bakalárska práca. Školiteľ: Magdaléna Freňáková. Košice, 2023. 61 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.