Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 772  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0000953^"
  1. SIPKAI, Réka. Ekologické obaly na trhu potravinárskych výrobkov : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2021. 59 s.
    kniha

    kniha

  2. MIKLOŠOVÁ, Viera. Súčasné trendy marketingovej komunikácie vysokých škôl : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2021. 85 s.
    kniha

    kniha

  3. BIROŠOVÁ, Dominika. Postoje a nákupné správanie spotrebiteľov na trhu ekologických produktov : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2021. 83 s.
    kniha

    kniha

  4. TOKOVICSOVÁ, Karin. Inovácie v oblasti obalov pre potravinárske výrobky : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2021. 67 s.
    kniha

    kniha

  5. RESEKOVÁ, Denisa. Obal ako zdroj informácii o produkte : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2021. 59 s.
    kniha

    kniha

  6. ONDEČKOVÁ, Rebeka. Využitie inovatívnych marketingových nástrojov v obchodnej spoločnosti zameranej na recykláciu : diplomová práca. Školiteľ: Ľubica Knošková. Bratislava, 2021. 87 s.
    kniha

    kniha

  7. HORVÁTH, Roland. Zvyšovanie konkurencieschopnosti prostredníctvom ekoinovácií : diplomová práca. Školiteľ: Ľubica Knošková. Bratislava, 2021. 76 s.
    kniha

    kniha

  8. KUBÁLOVÁ, Lucia. Marketingová komunikácia zameraná na generáciu Z : diplomová práca. Školiteľ: Paulína Krnáčová. Bratislava, 2021. 61 s.
    kniha

    kniha

  9. RICHTEROVÁ, Viktória. Bezpečnosť produktov v zariadeniach cestovného ruchu : bakalárska práca. Školiteľ: Tatiana Košútová. Bratislava, 2021. 44 s.
    kniha

    kniha

  10. MIŠÁNIKOVÁ, Daniela. Vplyv inovácií na konkurencieschopnosť malých a stredných podnikov v odvetví cestovného ruchu : bakalárska práca. Školiteľ: Renáta Ševčíková. Bratislava, 2021. 47 s.
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.