Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 8  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth p0032106^"
  1. PARTYK, Bohuslav - HÁČIKOVÁ, Milada - HRNČIAR, Peter. Rozbory hospodárskej činnosti. 1. vyd. Bratislava : Alfa, 1987. 387 s. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  2. KOVALČÍKOVÁ, Antónia. Zdokonaľovanie informačnej sústavy pre potreby vnútropodnikového chozraščotu : kandidátska dizertačná práca. Ved. práce Bohuslav Partyk. Bratislava, 1986. 175 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  3. ŠEVČÍKOVÁ, Mária. Niektoré možnosti racionalizácie informačného systému platobného styku v rámci chozraščotného riadenia v rezorte spojov : v podmienkach decentralizácie výpočtovej techniky. Ved. práce Bohuslav Partyk. Bratislava, 1986. 165 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  4. HÁČIKOVÁ, Milada - PARTYK, Bohuslav - HRNČIAR, Peter. Rozbor hospodárskej činnosti. Bratislava : Vysoká škola ekonomická, 1984. 220 s. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  5. JURČA, Ladislav. Rozvoj informačních soustav pro řízení vědeckotechnického rozvoje v čs. obuvnickém průmyslu na úrovni středního článku řízení : kandidátska dizertačná práca. Ved. Bohuslav Partyk. Bratislava, 1980. 123, 37, 35 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  6. PINKA, Dušan. Koncepčné problémy riešenia informačného systému vysokej školy - s osobitným zreteľom na ideovo-politickú činnosť : kandidátska dizertačná práca. Školiteľ: Bohuslav Partyk. Bratislava, 1979. 189 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    kniha

    kniha

  7. PARTYK, Bohuslav. Základy jednotného účetnictví. Díl I. Soustava. Bratislava : Nakladateľstvo Práca, 1950. 201 s. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  8. PARTYK, Bohuslav. Základy jednotného účtovníctva. Diel I. Sústava. Bratislava : Práca, 1950. 203 s. [Počet ex. : 2, z toho voľných 2, prezenčne 0]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.