Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 2  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu = "^eu_un_auth 0087347^"
  1. ROWIECKA, Jacqueline A. et al. The Importance of the Diet Catering Sector During the COVID-19 Pandemic and Its Impact on Families Eating Together. - Registrovaný: Scopus. In Quality Production Improvement. System Safety: Human-Technical Facility-Environment. Quality Production Improvement and System Safety: QPI 16 - CZOTO 10 : Materials Research Proceedings. - Millersville : Materials Research Forum LLC, 2023. ISBN 978-1-64490-269-1. ISSN 2474-395X, pp. 315-322. VEGA 1/0398/22.
    článok

    článok

  2. CIERNIAK-EMERYCH, Anna et al. Sustainable Packaging Dedicated to Diet Catering. In Významné aspekty udržateľného rozvoja : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2022. ISBN 978-80-225-5002-4, s. 13-20. VEGA 1/0398/22.
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.