Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 9  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0004679 xkni^"
  1. Providing agri-environmental public goods through collective action. Paris : OECD, 2013. 307 s. ISBN 978-92-64-19720-6. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  2. BENNIS, Warren. Staří psi a nové triky : aneb O tvořivosti a spolupráci. Praha : MANAGEMENT PRESS, 2001. 175 s. ISBN 80-7261-045-7. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  3. WIECZERZYCKI, Waldemar. Obiektowe bazy danych do komputerowego wspomagania prac zespolowych. Poznan : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu, 1999. 183 s. Zeszyty naukowe: Seria 2, Prace habilitacyjne. Zeszyt 154. ISSN 1230-6673. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  4. BELBIN, R. Meredith. The Coming Shape of Organization. 1. ed. Oxford : Butterworth-Heinemann, 1996. 128 s. ISBN 0-7506-2356-X. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  5. GUZZO, Richard A. - SALAS, Eduardo. Team Effectiveness and Decision Making in Organizations. 1. ed. San Francisco : Jossey-Bass Publ., 1995. 414 s. ISBN 1-55542-641-7. [Počet ex. : 2, z toho voľných 2, prezenčne 0]
  6. FISHER, Kimball - RAYNER, Steven - BELGARD, William. Tips for Teams : A Ready Reference for Solving Common Team Problems. 1. ed. New York : MacGraw-Hill, 1995. 229 s. ISBN 0-07-021224-4. [Počet ex. : 3, z toho voľných 2, prezenčne 1]
  7. SCHOLTES, Peter R. The Team Handbook : How to Use Teams to Improve Quality. 1. ed., 24. print. Madison : Joiner Associates, 1995. [300] s. ISBN 0-9622264-0-8. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  8. GARFIELD, Charles. Second to None : How Our Smartest Companies Put People First. 1. ed. Homewood : Business One Irwin, 1992. 454 s. ISBN 1-55623-360-4. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  9. PARKER, Glenn M. Team Players and Teamwork : The New Competitive Business Strategy. 1. ed. San Francisco : Jossey-Bass Publ., 1990. 178 s. Jossey-Bass Management Series. ISBN 1-55542-257-8. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.