Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Vaša otázka: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^eu_un_auth h0006970 xkni^"
  1. WHITNEY, Eleanor Noss - ROLFES, Sharon Rady. Understanding nutrition. 9th ed. Belmont : Wadsworth/Thomson Learning, 2002. 697 s. ISBN 0-534-59004-7. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  2. The Application of biotechnology to industrial sustainability. Paris : OECD, 2001. 148 s. Sustainable development. ISBN 92-64-19546-7. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]
  3. GAMAN, P.M. - SHERRINGTON, K.B. The Science of food. 4. ed., repr. London : Butterworth-Heinemann, 2000. 326 s. ISBN 0-7506-2373-X. [Počet ex. : 1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
  4. Manual of nutrition. 10. ed. London : The Stationery Office, 1995. 166 s. ISBN 0-11-242991-2. [Počet ex. : 1, z toho voľných 1, prezenčne 0]


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.